ru uk en-us pl fr de nl da ca bg af ar eu sq be bs hy az bn ceb ny

kategori referim  

Tableta Aloe veshura Udhëzime Përshkrimi i produktit


2016-12-28 00:00:00

Emer:! tableta Aloe veshura Tabulettae aloe obductae


Ajo ka një efekt stimulues në trup, përshpejton rigjenerimin e riparimin e indeve.Përdoret për qëllim të terapisë jo-specifike në trajtimin e miopi progresiv dhe chorioretinitis dritëshkurtër me sëmundjeve të syrit me vizion të ulët.


Metoda e aplikimit:
Doza për të rriturit-1 tabletë 3-4 herë në ditë për 15-20 minuta përpara se të hahet. Kursi i trajtimit-një mesatare prej 1 muaji. 3-6 muaj. trajtim nëse e nevojshme, të përsëritur.Nuk tregohet.


Kundërindikimet:
Nuk identifikohet.Film-veshura tableta që përmbajnë 0,05 g të grimcuar konservuar pemë aloe fletë, në një paketë të 20 copa.


Kushtet e Storage:
Në një të thatë, vend i ftohtë.


Kujdes!
Para përdorimit të tableta Aloe veshura , ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Kjo udhëzimet për aplikim dhënë një transferim të lirë dhe është i hartuar vetëm për informacion. Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni Annotations prodhuesit.
Artikuj që kanë lidhje

 Laktraza përshkrim Udhëzimet Product
 Beaufin përshkrim Udhëzimet Product
 Përshkrimi i enalapril drogës Guide
 Flemoksin Soljutab Udhëzime Përshkrimi i produktit
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore