ru uk en-us pl fr de nl da ca bg af ar eu sq be bs hy az bn ceb ny

kategori epidemiolog  

Parimet themelore të mbikëqyrjes epidemiologjike-epidemiolog. py
Parimet themelore të mbikëqyrjes janë: -koleksion aktive dhe sistematike, analizën dhe vlerësimin e informacionit të nevojshëm, shkëmbimin e vazhdueshëm të informacionit ndërmjet të gjitha agjencive dhe departamenteve të interesuara; -përdorim i zakonshëm për të gjithë të mbikëqyrjes epidemiologjike të qasjeve metodologjike, kritereve të certifikuar dhe metodat për vlerësimin e ndikimit të faktorëve biologjikë, mjedisore dhe sociale në procesin e epidemisë infeksionet vërejtura; -harmonizimi i metodave të mbledhjen, ruajtjen, përpunimin, analizën, transmetimin dhe ruajtjen e informacionit; -. Aksesi në dhe shkëmbimin e informacionit me të gjitha agjencitë dhe departamentet që merren me rezultatet e mbikëqyrjes epidemiologjike Struktura funksionale e sistemit të mbikqyrjes në Forcat e Armatosura dhe ndash; mënyra e ndërveprimit të nënsistemeve saj përbërëse dhe komponente.      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore