ru uk en-us pl fr de nl da ca bg af ar eu sq be bs hy az bn ceb ny

kategori Vitaminat  

Si për të rritur imunitetin-epidemiolog. py
Imuniteti është konsideruar aftësia e trupit për të luftuar infeksionet, parandalimin e depërtimit dhe zhvillimin e mikroorganizmave të ndryshëm që shkaktojnë sëmundje. sistemit imunitar është një kombinim mënyrë komplekse organizuara të organeve dhe indeve. Elementet e saj kryesore janë: lëkurë, bronke, thymus, zorrët, nyjet limfatike, gjak dhe shpretkë. Reduktuara imuniteti mund të shkaktojë kequshqyerja, stresi fizik dhe emocional, mungesa e gjumit, ndikimin negativ të mjedisit dhe përdorimin e antibiotikëve.      

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore